torstai 3. marraskuuta 2011

Det pukkar kiire again

Täällä on ankarat valmistelut messuille, jotka pidetään jossakin päin Englantia tämän kuun lopussa. Valmistettavia laukkuja ja pikkuhärpäkkeitä riittää. Minun kontolleni on jäänyt 50 pikkukukkaro-ompelusetin valmistaminen. Tosi simppeleitä: kaksi osaa, nepparit molempiin, osat kiinni toisiinsa, valmistusohjeen taitto ja laitto kukkaron kanssa pieneen minigrip-pussiin, ompelulangan mittaus, leikkaus ja neulan kanssa samaan pussiin. Tämä projekti olisi ihan jees, mutta kun tein tuon 50 kpl jo eilen/jatkoin tänään. Ainakin osaan jotain!
Värejä piisaa! Tossa nyt ei ehkä näy, mutta kyllä niitä piisaa!
Päivä kuluu kuitenkin tietenkin nopeammin kun on puuhaa. Vielä en ole tottunut siihen, että lounastauko pidetään yhden aikaan, kun työpäivä on aloitettu noin klo 8:16! Muuten lounaseväsleivät sopivat mahaan oikein hyvin.


Neljän aikaan lähdimme Jillin kanssa viemään muutamille tytöille käsinompelutöitä. Kaikki laukut ja kengät neulotaan osin koneella ja osin käsin. Ja olihan se mukava ajelu peribrittiläisen maaseudun halki, oli plentysti lampaita ja Heartbeat tuli mieleen.


Ilmapiiri oli hitusen kireällä kiireen takia, mutta kyllä tämä tästä. Väkään engelsmanneille lättyjä jälkiruuaksi. Karjalanpiirakoita toivottiin myös, mutta ne saa jäädä viikonloppuun. Huomiseksi meille on järkätty liput korismatsiin, wuhuu! Pääsen näyttämään kannustajan taitoni. Loistavaa. Nyt lättytaikinan kimppuun. 


             Mitä muuta voisi kokata enkuille, 
         tai mitä tarinoita Suomesta voisi kertoa?3 kommenttia:

 1. Heartbeat alkokin tänään!

  Eikös kiisseli oo ainakin semmonen pohjois- ja itä-Euroopan juttu, sitä vois tehä? rahkaa?

  VastaaPoista
 2. muista sitten oikeanlainen rypytys ettei jää harjakset törröttään. perunarieska vois olla kiva. olis jopa ehkä sopivan vaaleeta pullaa niille.

  VastaaPoista
 3. Todella, täällä kyllä näppilihakset vahvistuu. Pitäisi hallita oikeanlainen rypytystekniikka. Tai aina voin vedota siihen että these are from Finland! Paitsi että vein karjalanpiirakoita tuliaisina. Damn.

  VastaaPoista