maanantai 7. marraskuuta 2011

Funktio eli y eli korkeus eli arvo

Aloitetaan tämän viikonlopun tarina kuitenkin alusta. Alku vie meidät lauantaiaamuun, eli oikeastaan perjantai-iltaan! Silloin kerrottiin, että huomenna ei tehdä töitä (se kuului alkuperäiseen suunnitelmaan) vaan saisin nukkua pitkään. Siinä mokasin, sillä heräsin ja nousin jo yhdeksältä. Kelatkaa!! Minä, joka olen kuitenkin kohtalaisen hyvä nukkumaan pitkään viikonloppuisin, nousin yhdeksältä, söin aamiaista ja viihdytin vieraita. 


Aamupäivävierailulle olivat saapuneet Ross (kts. ed.) vaimonsa Katien ja 1,5-vuotiaan pojannassikkansa kanssa. Havaitsin, että käsitykseni ja suhteeni pikkulapsiin on neutralisoitumassa. Hmm, hyvä vai huono, mene ja tiedä. Visiitin päätteeksi tarvitsi raikasta ilmaa (se kuului oikeastikin tämän päivän suunnitelmaan) ja lähdin seikkailemaan läheiseen metikköön, Chopwell Woodsiin (siellä oli kuin olikin keppejä, joilla hutkittaisiin.)


Kamera lähti mukaan ulkoilutettavaksi.Reitti, jota kuljin osaksi, oli vanha rautatie...
Onneksi oli kartta! Muuten olisi voinut olla kujalla, vaikka puskassahan sitä piti viihtyä.


Tämä oli vasta ensimmäinen osa viikonlopun yhälötä.

4 kommenttia:

 1. Vähän kauheeta, ku siinä vikassa harripotterissa kuoli niin monta hyvistä! :c Mutta nyt on HP:n taru luettu loppuun, mitä sitä sitten muka voisi lukea. (Alottaa koko höskä englanniks?)

  VastaaPoista
 2. Onneksi mulla on tollasia asiaankuuluvia kuvia ;P Mä oon lueskellu kenkäkirjoja englanniks, mut sit alkaa tosi nopeesti väsyttämään ja nukuttamaan. Lue vaikka Tiinat (toi saatto muuten olla aika äitimäinen ehdotus :D )

  VastaaPoista
 3. naah, mua ei oo koskaan kiinnostanu ne Tiinat. Tänään pikapikakirjastokäynnillä turvauduin tuttuun 2xBridget Jones -ratkaisuun ja maustin sen Agatha Christiellä.

  Oli mulla joku suomalainen wannabe-da-vinci-koodi ja Veren vangit, mut ne jäi molemmat kesken.

  VastaaPoista