maanantai 24. lokakuuta 2011

Viikkosuunnitelma

Pienen ja surkean kalenterini viikkosivu on sitten kuitenkin ämpätty täyteen. Bisneksiä riittää, vaikka suurin osa matkan järjestelyistä on hoidettu. Lentsikalipun tulostin kotosalla, ja matkavakuutus ja passin kelpoisuus on tarkistettu hyvän aikaa sitten. Koulun ärsyttävät paperit ja sopimukset on tehty (oikeasti! luulin joskus muinoin ulkomaille lähtöä harkitessani että koululta saa apua paikan ja majoituksen hankkimisessa.. Happamia, ärjäisi kettu! Turhanoloista ja stressaavaa paperityötä sitä vain sai.)


(Nyt on kuitenkin kaikki hyvin) Mitä sitä välittämään jättiläisperhosten jättimäisestä parvesta mahan tienoilla. Tosiaan, tämä työssäoppimispaikkani on perheyritys, ja he tarjoavat majoituksen. Kai minut tungetaan johonkin harripotterimaiseen komeroon siivousämpärien ja hämähäkkien keskelle. Aamuisin Dudley hyppii komeroni katolla eli rappusissa. Hmm, kannattaakohan sitä sittenkään lähteä...


Sitä on muuten mietitty monesti, kun takapakkia ja stressiä vaan pukkaa! Mutta onhan tämä nyt jännittävä mahdollisuus, minkä varmaan voisi itse asiassa toteuttaa jossain muussakin elämänvaiheesssa. Lähetäpä itse sähköpostia johonkin ja tarjoa ilmaista työvoimaa! Kelle ei kelpaisi. 


No niin, olen oikeasti innoissani tästä reissusta, vaikka järjestelyt ottaa joskus päähän. Onneksi ei ole ihan yksin tarvinnut järkkäillä, sillä Englannissa puuhastelevat jo kaksi ihanaa luokkakaveria. Tosin kaikki kolme häärääväät ihan eri suunnissa. Saa nähdä tuleeko törmättyä.


Viikkosuunitelma lyhennettynä (hah pystynkö muka lyhyeen versioon?):


Ma: Pyykkää ja panikoi. Sitten rauhoitu.


Ti-> Palauta kirjastoon Lontoo-matkakirja. Sinnehän piti ensin lentää. Kaltoin kävi.


Ke-> Vaihda aamusella raha punnaksi. Aamulla siksi, että ehdin vielä tämänhetkiseen harjoittelupaikkaan. Olenhan tunnollinen työntekijä. Vaikka orja silti! Kutsu pakkausseuraa. Pakkaa.


To-> Tärkeä viivähdys yhdessä suosikkipaikassa, viimeinen tuopillinen ja matkustustärinän hillintä hyvässä seurassa.


Pe-> Viimeiset Asiat ja Bisnekset (sis.mm. matkavakuutusmaksu). Viimeiset pyykkäykset ja pikkaripakkaukset. Panikoi. Rauhoittuminen on tässä vaiheessa turhaa.


La-> Selviydy lentokentälle. Rynkyttämällä pääsee jopa toiseen maahan!
Tämä reppu pakataan ainakin mukaan

1 kommentti: